Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2024

Intervenția psihologică pentru pacienții afectați de cancer

 Un număr mare din persoanele afectate de cancer se confruntă și cu probleme emoționale, precum dificultăți din spectrul depresiei și al tulburărilor de anxietate. Problemele psihologice ce apar la acești pacienți pot afecta semnificativ starea de bine și echilibrul psihic atât al bolnavilor, cât și al apropiaților acestora.  Aflate într-o astfel de situație, multe persoane aleg, din păcate, să facă față sigure, putând ajunge să fie copleșite. Adevărul este că mulți pacienți diagnosticați cu cancer se pot confrunta cu un disconfort psihologic sever! Acesta poate fi însă abordat prin intermediul intervențiilor psihologice! Vă prezint un material informativ cu scopul de a reduce stigma asociată dificultăților psihologice aferente cancerului. (puteți da click pe acest material pentru o mai bună vizualizare) Dacă și tu te confrunți cu probleme emoționale apărute pe fondul cancerului, alege să beneficiezi de intervenția psihoterapeutică. Factorii psihologici au un rol semnificativ în tratar

Bolile și dificultățile psihologice

 Multe persoane afectate de variate boli fiziologice se confruntă și cu dificultăți emoționale ce pot apărea pe fondul problemelor de sănătate. Iată un material informativ care evidențiază asocierea dintre anumite condiții medicale și dificultățile psihologice cu care se confruntă pacienții. (puteți da click pe acestă poză pentru o mai bună vizualizare) Dificultățile psihologice apărute pe fondul problemelor de sănătate sunt bine documentate și pot fi abordate cu succes prin intermediul intervențiilor psihologice. Dacă și tu te confrunți cu probleme asociate disconfortului psihologic, alege să te tratezi beneficiind de suport psihoterapeutic! Află mai multe: Cum te ajută intervenția psihologică dacă ești diagnosticat cu o anumită boală?

Despre beneficiile psihoterapiei

Vă prezint un scurt material informativ ce ilustrează avantajele terapiei: (puteți da click pe acest material pentru o mai bună vizualizare) Pentru informații suplimentare puteți accesa și următoarele link-uri: În ce constă psihoterapia? Află mai multe despre psihoterapie  (în limba engleză)